keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem sok hiányzott a pontszerzéshez

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem sok hiányzott a pontszerzéshez

2010 november 13 - szombat
DVSC – ZTE 2-1 (2-0)
NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Debrecen, 3500 néző. Játékvezető: Iványi. Asszisztensek: Albert, Kelemen.
Gólszerzők:: Varga (6., öngól), Coulibaly (23.), illetve Simon (52.). Sárga lap: Varga (31.) ill., Szalai (38.), Rajcomar (68.), Panikvar (72.), Kamber (78.), Miljatovics (87.).

DVSC: Malinauskas – Nagy, Simac, Mijadinoski, Laczkó – Yannick (Kiss, 56.), Bódi (Dombi, 56.), Varga J., Czvitkovics, Szakály P. – Coulibaly (Kabát, 74.). Vezetőedző: Herczeg András.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, (Rajcomar, 61.), Miljatovic, Varga R., Panikvar – Szalai, Barna (Horváth, 46.), Kamber, Balázs – Delics (Cebara, 79.), Simon A. Vezetőedző: Csank János.

Bár bánkódhatunk, hogy megszakadt szép győzelmi sorozatunk, elkeseredésre semmi okunk. A ZTE az első 20-25 percet leszámítva nemcsak hogy egyenrangú ellenfele volt a bajnoknak, de mezőnyben időnként jobb teljesítményt is nyújtott. Csak a gól hiányzott – mármint a második (vagy a harmadik).
Ahhoz képest, hogy időnként nagyítóval kell keresnie Csank mesternek a harcképes játékosokat, egész szép sorozat áll mögöttünk, s a következő fordulókban egy újabbat lehet elkezdeni.

Értékelés:
Csank János, a ZTE vezetőedzője:
– Az első félidőben a hazaiak játszottak jobban, a második a miénk volt. Nagy helyzetekben a kapuk előtt sokat hibáztunk, ez döntő volt a végeredmény szempontjából.

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Az első félidőben nagyobb teret hagytunk a Debrecennek, a folytatásban jobban játszottunk, rászolgáltunk volna a döntetlenre. Véleményem szerint egy 11-est nem adott meg számunkra a játékvezető.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, két elkerülhető gólt kaptunk. Harminc perc után átvettük az irányítást, de sajnos döntő helyzetekben többször hibáztunk. A meg nem adott gólomnál kicsit meglöktem a védőt, de rá is játszott. Jogos volt a bírói döntés, de fújnia kellett volna a játékvezetőnek a debreceni játékos kezezésekor is. Az összkép alapján az 1 pontra rászolgáltunk volna.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: – Az első 35 percben jobb volt a Loki, de utána nekünk is megvoltak a lehetőségeink. Nagy helyzetekben hibáztunk. Nem érdemeltünk vereséget, eddig a Fortuna mellénk állt, most nem segített a hajrában.

Zala-Lap, B. I. – L. D.

Tartalom megosztása: