keresés a weboldalon

Nem tudtak felpörögni

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem tudtak felpörögni

2010 május 09 - vasárnap
ZTE – Honvéd 0-1 (0-1)

NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2338 néző. Játékvezető: Bede. Asszisztensek: Vámos, Márton. Gólszerző: Panikvar (12., öngól). Sárga lap: Miljatovics (59.), Kovács G. (86.), Kocsárdi (92.) ill. Debreceni (30.), Diego (44.), Botis (50.), Coira (72.), Nagy Z. (77.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Kovács G., Miljatovics, Panikvar (Rajcomar, 46.) – Schultz (Szalai, 46.), Máté, Kamber, Magasföldi – Rudnevs (Petneházi, 78.), Balázs. Vezetőedző:

Csank János.

Honvéd: Németh G. – Takács Á., Debreceni, Botis, Hajdú – Nagy Z. (Abbas, 81.), Coira, Akassou, Diego – Bajner, Palásthy (Bojtor, 87.). Vezetőedző: Massimo Morales.

A mondás szerint három a magyar igazság. Nyert a bajnoki rájátszás első fordulójában a ZTK FMVas tekecsapata, nyertek a kosarasok Szolnokon, igazság szerint hoznunk kellett volna ezt a meccset. Hát nem jött össze. Ha őszinték akarunk lenni, nem is érdemeltünk győzelmet. Legfeljebb egy icinyke-picinyke pontocskát.

Az első félidőben úgy nézett ki, mintha csodálkoznánk, hogy a Honvéd nem hajlandó megadni magát nekünk. A másodikban kicsit felébredtünk, elhittük, hogy itt baj is lehet. Így aztán legalább hajtottak a fiúk. De Fortuna ezen a szombat estén nem volt velünk.

Vélemények
Csank János, a ZTE vezetőedzője:
– Gratulálok a Honvédnak. Tudtuk, hogy célfutballt játszanak. Mi az első félidőben gyengén játszottunk, a másodikra valamelyest feljavultunk. A játékosok közül néhányan formán kívül játszottak. Számomra döbbenetes volt a játékvezetés, nyugodtan kijelenthetem, csalódtam a magyar fociban.

Massimo Morales, a Honvéd vezetőedzője: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Egerszegen. A gólunknál szerencsénk volt. Kontrákra törekedtünk, a második félidőben volt egy-két lehetőségünk. Megdolgoztunk sikerünkért.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: – Ha a játékvezető megadja a jogos 11-est javunkra, akkor döntetlenre hozhattuk volna a mérkőzést. Most kicsit szomorúak vagyunk a vereség miatt, de előre kell tekintenünk, a következő mérkőzésre kell figyelnünk.

Máté Péter, a ZTE játékosa: – Nem tudtunk felpörögni, sajnálom a verességet, csak ennyit tudok mondani.

(Zala-Lap, B. I. – L. D.
Fotó: Z. A.)

Tartalom megosztása: