keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem vallottunk szégyent

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem vallottunk szégyent

2008 július 15 - kedd
ZTE – SSC Napoli 1-1 (1-1) Zalaegerszeg, 5.000 néző. Barátságos labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Kiss N. Gólszerzők: Waltner (24.) ill. Inacio (43.) ZTE: Vlaszák – Dosek (Zsömlye 65.), Miljatovics (Kovács G. 60.), Botis, Szamosi – Tóth Z. ( Kocsárdi 46.), Máté, Sluka (Petneházy 83.), Trnavac (Koplárovics 60.) – Waltner (Bogdanov 60.), Meyé (Délczeg 60.). Vezetőedző: Supka Attila.

Bár az egyik olasz gárda sem erőltette meg magát – az első félidőben a tartalékok, a másodikban a „menők” léptek pályára – a mérkőzés mégsem okozott csalódást. A ZTE az első félidőben fölényben játszott, egy-két szép támadást vezetett, az eredmény a vendégek számára volt hízelgő. A másodikban is csak azután kerültek a nápolyiak fölénybe, hogy Supka Attila több játékost kipróbált. A döntetlen megfelelt a játék képének.

Vélemények:

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – Többet vártam a Napolitól. Úgy érzem, a fiúk jól felszívták magukat. Ha berúgjuk a büntetőt, most bravúrról beszélhetnénk.
Máté Péter, a csapat játékosa: – Úgy érzem, az olasz középcsapat ellen jól helytálltunk. Igaz, ők még a felkészülés elején tartanak. Bár nálunk is még sok a bizonytalanság. Az eredményt bravúrnak tartom. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: