keresés a weboldalon

Nem volt az igazi

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem volt az igazi

2009 március 21 - szombat
ZTE – Budapest Honvéd 1-1 (0-0) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 3000 néző Játékvezető: Bede Asszisztensek: Ring, Tóth V. Gólszerzők: Hajdú (87.), ill. Hercegfalvi (76.) Sárga lap: Abass (44.), Varga (55.), Miljatovics (62.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Varga R. – Alomerovics (Sluka, 15.), Horváth A., Máté P., Illés (Hajdú, 78.) – Waltner, Balázs (Pavicsevics, 52.). Vezetőedző: Csank János.

Budapest Honvéd: Rabóczki – Takács Á. (Simics, 56.), Debreceni, Szmiljanics, Filó – Benjamin, Lungu, Moreira (Magocs, 39.), Sztojakovics (Hercegfalvi, 85.), – Abass, Abraham. Vezetőedző: Sisa Tibor.

A ZTE-nek két ellenféllel is meg kellett küzdenie, a széllel és a Honvéddal. Igaz, ellenfelénél sem volt ez másként. Úgyhogy a szép játék vágyálom maradt, de küzdelem azért volt. Már úgy nézett ki, hogy Csank János sorozata szakad meg, de a sors nagy rendező. Valószínű, egyik edző sem volt maradéktalanul boldog a mérkőzés végén, de mindketten továbbra is elmondhatták: jelenlegi csapatukkal még nem szenvedtek vereséget.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Nem véletlenül mondtam, hogy a tavasz mérkőzése lesz a Honvéd elleni találkozó. Sajnos, rossz felfogásban játszottunk, s a nagy szél is kedvezőtlenül befolyásolta játékunkat. Végülis sikerült egy pontot szereznünk.

Sisa Tibor, a Budapest Honvéd vezetőedzője: – Igazságos döntetlen született. Játékosaim nagyszerűen küzdöttek, csupán pár perc választott el bennünket a bravúrtól.

Sorin Botis, a ZTE védője: – Abszolút nem lehetett a labda útját kiszámítani, a szél rendkívül zavarta a játékot. A Honvéd egy szerencsés góllal vezetést szerzett. Nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésre, amely végülis sikerült.

Varga Róbert, a ZTE védője: – A Honvéd egyetlen hibánkat jól használta ki. Örülnünk kell a döntetlennek, hiszen 8 mérkőzés óta tartó veretlenségünk ezzel nem szakadt meg.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: