keresés a weboldalon

Nem volt esélyük a vendégeknek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem volt esélyük a vendégeknek

2010 november 21 - vasárnap
ZTE – Szolnok 2-1 (1-0)
NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2354 néző. Játékvezető: Kovács J. Asszisztensek: Viszokai, Kis. Gólszerzők: Miljatovics (16.), Kamber (53.) ill. Remili (87.)
Sárga lap: Remili (26.), Mile (35.), Koós (59.), Cornaci (68.), Pisanjuk (68.), ill. Barna (90.). Piros lap: Pisanjuk (83.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Szalai, Panikvar – Balázs (Barna, 53.), Kamber, Horváth A. (Cebara, 79.), Delics (Turcsik, 60.) – Simon A., Rajcomar . Vezetőedző: Csank János.

Szolnok: Tarczy – Molnár Z., Balogh, Sztanisics, Cornaci -Mile, Szalai, Ngalle (Burány, 79.), Remili, Tchami (Pisanjuk, 46.) – Koós (Lengyel, 62.). Vezetőedző: Simon Antal.

Bár az eredmény kiélezett küzdelmet sejtet, valójában a ZTE győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben. A csapat annyit adott ki magából, amennyi a győzelemhez kellett. Lehet, hogy túlzás, de a pocsék talaj többet vett ki a játékosokból, mint az ellenfél.
A mérkőzésen kijött, hogy a Szolnok miért áll ott, ahol áll, igaz, annak viszont nem igazán láttuk magyarázatát, hogy a ZTE miért a második helyen fejezi be az őszi szezont.

Jobban mondva, ha a játék nem kevés kívánnivalót is hagyott maga után, a küzdőszellemre, odafigyelésre semmi panaszunk nem lehet. Ebből a szempontból viszont teljesen megérdemelt az a második hely.
No meg azt se feledjük: senki nem adott nekünk egyetlen pontot sem ajándékba, azért a csapatnak kellett megharcolnia.

Vélemények:

Csank János, a ZTE vezetőedzője:
– Nehéz mérkőzésen sikerült nyernünk. A győzelem azért is fontos volt számunkra, mivel így az őszi idényt a 2. helyen zárhatjuk. Sajnos, nincs vége a szezonnak, két fordulót előrehoznak a tavaszi idényből. Nem értem a sietséget, mivel tavasszal, vagy nyáron kellemes időben játszhatnánk. Több néző jönne ki, jobb időben, de nincs mit tennünk, megyünk tovább.

Simon Antal, a Szolnok vezetőedzője: – Gratulálok a ZTE őszi 2. helyéhez. Tudtuk, a talaj miatt – no meg a ZTE jó csapat – nehéz mérkőzés vár ránk. A hazaiak 1-0-ás vezetésénél volt több ígéretes kontránk, amiből gólt szerezhettünk volna. A hátralévő fordulókban pontokat kell gyűjtenünk, hogy esélyünk legyen a bent maradásra.


Barna Zsolt, a ZTE játékosa: – Borzasztóan nehéz talajon kellett játszanunk. Nagyon fontos volt, hogy korán megszerezzük a vezetést. A folytatásban uraltuk a játékot, nem hagytuk, hogy a Szolnok belelkesedjen. Értékes győzelmet arattunk.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: – Az első gólunknál szándékosan nem értem a labdához, ne hogy les miatt lefújják. Rendkívül mély talajon játszottunk, örülök az újabb sikerünknek. Sajnos, megsérültem, nagyon fáj a bokám, remélem nem lesz nagyobb baj.

Zala-Lap, B. I. – L. D. Fotó: Z. A.

Tartalom megosztása: