keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem volt jó meccs

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem volt jó meccs

2006 március 26 - vasárnap
ZTE –  Bp. Honvéd   0-0Zalaegerszeg, 5000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető.: Bede.  Asszisztemnsek: Vámos, Kovács.Sárga lap: Eric (60.), Molnár B. (74.), Bozori (77.)ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Bingó – Perics (Nagy L. 46.), Molnár B., Józsi (Kaj 79.) – Montvai, Sebők J., Bogunovics (Koplárovics 46.). Vezetőedző: Szentes Lázár.Bp. Honvéd: Miski – Kovács N., Baranyai, Udvari, Takács Z. – Mészáros A. (Pomper 63.), Lázár, Eric, Venczel (Csobánki 64.) – Schrancz, Bozori (Yannick 79.). Vezetőedző: Aldo Dolcetti.

Nem volt jó meccs és nem csak azért, mert a ZTE nem nyert. A pályára kifutó és ott több mint 90 percet eltöltő két csapat között – némi akasztófahumorral – az volt a különbség, hogy egyik rosszabb volt, mint a másik. Jellemző, hogy a mérkőzés legemlékezetesebb momentuma az volt, hogy a második félidőben egy alkalommal a játékosok észre sem vették, hogy nincs bíró a pályán. Elvégeztek, illetve hárítottak egy szögletet, amíg Bede a partvonal mellett segítőivel értekezett. Egyébként az eredménnyel a Honvéd lehetett elégedettebb, a ZTE-nek legfeljebb az igyekezetét lehet dícsérni.

Vélemények:
Szentes Lázár, a ZTE vezetődezője: – Nem találtuk meg az ellenszert a vendégcsapat védekezésével szemben. Ez is bizonyítja, hogy egy csapat támadójátéka nem a csatárok számától függ.
Aldo Dolcetti, a Bp. Honvéd vezetőedzője: – Elégedett vagyok az eredménnyel és a mutatott játékunkkal. Örülök annak, hogy a hétközi kemény kupamérkőzésünket követően sem szakadt meg jó sorozatunk.
Varga Zoltán, a ZTE a kapuvédője: – A Honvéd elérte célját, 1 pontért jött, s ezt el is vitte. Sajnos felállott védelem ellen ezúttal sem ment jól. A II. félidőben ugyan jobban játszottunk, de játékunkból hiányzott a kapu előtti határozottság.
Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa:  – Az első félidőben nem találtuk a Honvéd védekezésének ellenszerét. A szünetet követően mezőnyfölényben játszottunk Ekkor több lehetőségünk is akadt, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Csalódott vagyok a döntetlen miatt. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: