keresés a weboldalon

Nemzetközi lett a strandröplabda bajnokság

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nemzetközi lett a strandröplabda bajnokság

2018 július 26 - csütörtök
Igazi nyári meleg és hangulat fogadta az Aquacity Strandröplabda bajnokság második fordulójának mezőnyét az elmúlt hétvégén. 

. Az előnevezések után kiderült, hogy nemzetközivé nőtte ki magát a bajnokság, ugyanis Németországból is érkezett egy páros, akik csak kevéssel maradtak le a dobogóról a vegyes párosok versenyében. A csapatok érdeklődése ezúttal sem maradt el, de az a kezdésnél látszott, hogy a fiú párosoknál ismét túljelentkezés van, ezért a 10 csapatosra bővítették a férfi párosok versenyét. Végül összesen 21 csapat versenyzett három kategóriában a maratoni hosszúságú fordulóban.

 

A Női párosok versenyét a Petra-Szilvi (Fülöp Petra, Csizma Szilvia) páros nyerte az Andris-Domokos (Andris Krisztina, Domokos Fanni) és a. V.I.P. (Kaprényi Piroska, Szalai Vivien) előtt. A férfiak küzdelme nagy csatákat hozott melyben végül az Óhidi-Kaposi (Óhidi Richárd, Kaposi Tamás-Sümeg) duó nyert megelőzve a Katarzist (Koós Krisztián, Horváth Richárd) és a Reuniont (Demeter András, Szlábi Ferenc). A Vegyes párosok versenyét az Alibi (Schrauff Júlia, Demeter András) nyerte, a Destiny (Szalai Vivien, Koós Krisztián), és az Andris-Tompa (Andris Krisztina, Tompa Dávid) páros előtt. A 4. helyezett végzett a Deutschland csapata (Tina és Andreas).

 Az Aquacity Strandröplabda bajnokság utolsó fordulóját augusztus 4-én rendezik, ahol a forduló bajnokai mellett a három forduló összesített győzteseit is kihirdetik.

 

-P-

Tartalom megosztása: