keresés a weboldalon

Nemzetközi versenyen bizonyítottak az egerszegi karatékák

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nemzetközi versenyen bizonyítottak az egerszegi karatékák

2016 október 20 - csütörtök
Az olaszországi Montichiari adott otthont a 8. WUKF Európa Bajnokságnak, melyen 25 ország több mint kétezer versenyzője vett részt. A Toriki KHKE versenyzői közül Takács Virág Vivien, Vida Réka, Vugrinecz Attila, Forintos Fruzsina, Gerencsér Bálint, Lakatos Noel kapott lehetőséget, hogy képviseljék hazánkat és Zalaegerszeget.

A négynapos verseny első napján a csapatversenyek kezdődtek, majd az egyéni selejtezők, középdöntők zajlottak, a záró napon pedig a döntők.

Takács Virág Vivien és Vida Réka csapattársukkal Czendrei Lucával (Sun-Dome SE) Európa bajnoki második helyezést szereztek Sanbon Shobu csapat kumitében és harmadik helyen végeztek Sanbon Shobu Rotációs csapat kumitében. Ebben a versenyszámban 8 országból 13 csapat indult.

Egyéni versenyszámokban is kitűnően szerepeltek az egerszegi karatékák. Az első körön mindenki továbbjutott, ahol versenyszámonként átlagban 50 fő fölött volt az indulók száma. Lakatos Noel korcsoportjában 96-an neveztek, nagyon jó küzdelmekkel a legjobb 16 közé jutott. Takács Virág Vivien, Forintos Fruzsina, Vugrinecz Attila, Gerencsér Bálint és Vida Réka a második körben is szépen szerepelt, hajszálon múlott csak a továbbjutásuk.

Jóna István

Tartalom megosztása: