keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Népszerű az Egerszeg Kártya (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Népszerű az Egerszeg Kártya (Videó)

2015 június 25 - csütörtök
Töretlen az Egerszeg Kártya népszerűsége, melyből 2003-as bevezetése óta mostanáig összesen 30 ezret igényeltek. Tulajdonosaik elsősorban azt értékelik, hogy kedvezményes áron látogathatók – többek között – a sport- és kulturális intézmények programjai.

A júniusi közgyűlésen a városatyák döntöttek az Egerszeg Kártya által igénybe vehető szolgáltatásokról. A határozat alapján a ZTE FC és a ZTE KK mérkőzésein már nem csak a jegy, hanem a bérletvásárlásnál is kedvezményben részesülnek a zalaegerszegi kártyatulajdonosok. Továbbá az érvényesítés szabályai oly módon változnak, hogy a meghosszabbítás akár 3 évre vonatkozhat – mondta el Gecse Péter alpolgármester.

A sport, valamint a szabadidőközpontok igazoltan népszerűek a zalaegerszegiek körében. Információi szerint például az uszodában kedvezményesen havonta ezren váltanak jegyet. Az AquaCity Vízicsúszda és Élménypark pedig szintén vonzó a kártyatulajdonosok számára a félárú lehetőséggel – tájékoztatott Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014-ben csaknem 15 ezer kártyát hosszabbítottak meg, miközben megközelítette az ezerkilencszázat az új igénylők száma. Ez egyben azt is jelenti, hogy jelenleg mintegy 17 ezer kártya van forgalomban. Tápi Júlia – konkrét elképzelésekkel – most igényel először Egerszeg Kártyát.

A zalaegerszegiek számára az Egerszeg kártya ingyenes parkolást biztosít szombatonként a város valamennyi díjövezetében. Pozitívum még, hogy a helyi járat bérlet vásárlásánál is igénybe vehető a 10 százalékos kedvezmény.

V.D./T.S.

Tartalom megosztása: