keresés a weboldalon

Népszerű az Egerszeg Kártya (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Népszerű az Egerszeg Kártya (Videó)

2016 március 25 - péntek
Töretlen az Egerszeg Kártya népszerűsége, melyből 2003-as bevezetése óta mostanáig összesen 30 ezret igényeltek. Erre és az ezzel kapcsolatos ügyintézésre egész évben lehetőség van. A tulajdonosok elsősorban azt értékelik, hogy kedvezményes áron látogathatók – többek között – a sport- és kulturális intézmények programjai.

Kártyaigénylés miatt érkezett pénteken Gerencsér Mária a Polgármesteri Hivatal földszinti irodájába, mivel nem találja a kedvezményre jogosító plasztiklapját. Ezért szeretne újat kérni, mert – mint mondja – hasznos, hogy a város lakójaként Egerszeg Kártyával rendelkezhet.

Emellett használatával 10-50 százalékkal olcsóbban lehet mozijegyet, helyi járatú buszbérletet vásárolni, vagy éppen igénybe venni a termálfürdő és az AquaCity szolgáltatásait. A kártyával kapcsolatos ügyintézéseket a legtöbben a nyári hónapokra időzítik – mondta el Tolvaj Márta, Zalaegerszeg alpolgármestere.

Zalaegerszeg az országban először vezette be 13 évvel ezelőtt a különböző szolgáltatásokra díjkedvezményt nyújtó kártyát. Azóta a város példáját már sokan – például Komárom és Szeged is – követte.

M.Zs./K.M.

Tartalom megosztása: