keresés a weboldalon

Nimród fórum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nimród fórum (Videó)

2023 augusztus 24 - csütörtök
Nimród fórumot tartottak Zalaegerszegen. Az Országos Magyar Vadászkamara Zala Vármegyei Területi Szervezete, illetve a Zala Vármegyei Vadásztársaságok, Vadgazdálkodók és Vadászok Szövetségének rendezvényén elsősorban a helyi szakembereket várták.

A Nimród című vadászújság programja januárban, Veszprémben kezdődött. A program egyszerre szakmai fórum és társadalmi esemény. Hónapról-hónapra más-más vármegye vadászait szólítják meg, hogy lehetőséget biztosítsanak számukra az őket érdeklő kérdések megvitatására.

A zalaegerszegi Díszteremben – csakúgy, mint az összes korábbi helyszínen – teltház várta az előadókat. Ez is azt bizonyítja, hogy a találkozóra van igény.

Zalaegerszegen 2015 óta rendeznek vadászati konferenciát. Idén ez a gyakorlat találkozott a szaklap kezdeményezésével.

A résztvevőket Nádor László, az Országos Magyar Vadászkamara Zala Vármegyei Területi Szervezetének elnöke is köszöntötte. Beszédében mások mellett a zalai eredményekre és sikerekre hívta fel a figyelmet.

A konferencián szó volt még arról, hogy miként segítheti a vadász és a vadászkísérő az eredményes utánkeresést, majd a vadászati bevételek elszámolása került górcső alá. A programot egy művészettörténeti előadás zárta.

Sz.É./G.Zs.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: