keresés a weboldalon

Nyári élményeim

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyári élményeim

2013 március 11 - hétfő
A nyár olyan gyorsan eltelt, hogy szinte észre sem vettük. Rengeteg élményben volt részem, ezek közül most a legkedvesebbeket írom le.

Július elsején megkeresztelték az unokatestvéremet, ezért a mamáéknál nagy családi ebédet rendeztek. Máté utána ott is maradt, nekem sajnos haza kellett jönnöm. Másfél héttel később én is elmentem, és egészen aug. 20-ig ott nyaraltam. Az eltelt időben voltam református táborban, ami nagyon izgalmasan telt.

Több barátom is van ott, akik szintén ott voltak. Az egy hét alatt tanultunk bibliai történeteket, kézműveskedtünk, akadálypályát teljesítettünk. Csapatversenyt is rendeztek, melyet a mi csapatunk nyert meg.

Anyuékkal pedig az Északi-középhegységben nyaraltunk. Sok szép helyen jártunk velük is. A legjobban Eger, ott is a vár tetszett, de a város is gyönyörű. A másik szép élmény az Aggteleki-cseppkőbarlang volt.

Aznap, amikor visszaérkeztünk a mamáékhoz, pont falunapot tartottak. Az unokatestvéremmel kimentünk a rendezvényekre. A legjobb Vastag Csaba koncertje volt.

Az utolsó héten elmentünk a veszprémi állatkertbe, ez már szinte családi hagyomány nálunk.

Talán ilyen jó nyaram még nem is volt. Én még simán ráhúztam volna a nyári szünetre egy hónapot, de kezdődött az iskola.

Beczők Dóra (6.b)
Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Tartalom megosztása: