keresés a weboldalon

Nyári programok Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyári programok Zalaegerszegen (Videó)

2015 július 10 - péntek
Folytatódnak a nyári programok Zalaegerszegen. A részletekről pénteken tájékoztatták a sajtó képviselőit.

A végéhez közeledik a Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztivál. Az előadásokról szólva Gáspár Anna, a Manna Kulturális Egyesület elnöke azt mondta, hogy azok mindegyike vitathatatlanul siker volt.

A szabadtéri színház előadásai folytatódnak. Jövő héten, azaz július 16-án újra színpadra kerül a Kaktusz virága című előadás. Július 30-tól pedig a Komámasszony, hol a stukker című vígjátékot láthatja a közönség- tudtuk meg Tompa Gábortól, a Kvártélyház ügyvezetőjétől.

Emellett még több színes programot kínál Zalaegerszeg – hangzott el a sajtótájékoztatón. Jövő héten, azaz július 13-án indul a B-Vitamin Napok, melyen 20 féle sört kóstolhatnak a látogatók. Eközben különféle koncertek szórakoztatják majd a közönséget. A nyár utolsó hónapján sem marad rendezvények nélkül a zalai megyeszékhely- árulta el Balaicz Zoltán polgármester.

A polgármester felhívta még a figyelmet a sohollári vadászati évadnyitóra, amit augusztus 29-én tartanak. Szeptember 4-6-ig pedig megrendezik az első Zalaegerszegi Vadpörkölt- és Bor Fesztivált.

N.D./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: