keresés a weboldalon

Nyerő kártya (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyerő kártya (Videó)

2016 július 12 - kedd
Töretlen az Egerszeg Kártya népszerűsége, melyből 2003-as bevezetése óta mostanáig összesen 30 ezret igényeltek. A tulajdonosok elsősorban azt értékelik, hogy kedvezményes áron látogathatók a város fürdői, valamint kulturális- és sportlétesítményei.

Kártyaigénylés miatt érkezett ma a Városházára Pados Judit két gyermekével, Ádámmal és Gergővel. Nekik kéri a kedvezményre jogosító plasztiklapot. Használatáról azt mondja: sokat tudnak spórolni.

Egerszeg Kártyával 10-50 százalékkal olcsóbban lehet mozijegyet, helyi járatú buszbérletet vásárolni, vagy felkeresni a termálfürdőt és az Aqua City-t. Igénylését a legtöbben a nyári hónapokra hagyják. Júniusban több mint 5000-en keresték fel az ügyfélszolgálatot.

A kígyózó sorok megszüntetése érdekében az önkormányzat meghosszabbította az érvényesség időtartamát – mondta Tolvaj Márta, Zalaegerszeg alpolgármestere.

Zalaegerszeg az országban elsőként vezette be 13 évvel ezelőtt a különböző szolgáltatásokra díjkedvezményt nyújtó kártyát. Azóta a város példáját már több helyen – köztük Komáromban és Szegeden is – követték.

M.Zs./CS.M.

Tartalom megosztása: