keresés a weboldalon

Nyertünk!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyertünk!

2016 május 31 - kedd
A 23. Ifjúsági Sajtófesztivált május 27- én Budapesten, a Várkert Bazárban rendezték meg. Iskolánk „Suli TV”-s stábja az év videó- diákújságírója kategóriában nevezett. Természetesen nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést.

Mielőtt a titokra fény derült volna, programokban sem volt hiány. Ellátogattunk a Semmelweis Orvostörténeti Múzeumba. A fesztivál szervezői jóvoltából megismerkedtünk a Budai Vár nevezetességeivel. Médiához kapcsolódó standokon teszteket töltöttünk ki. Kipróbáltuk a viárgir szemüveget. Közönségtalálkozón vettünk részt, ahol ismert YouTube személyiségekkel beszélgettünk.

És akkor a legfontosabb, az eredmény. Harmadik helyezést a mi kategóriánkban nem osztottak ki. Az első hely kihirdetése előtt lélegzetvételnyi szünet volt csupán. A győztes neve először a kijelzőn jelent meg, néhány pillanattal később be is mondták: Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola, Zalaegerszeg!

Leírhatatlan volt az öröm a csapatban! Értékes ajándékokat hoztunk el. Sokunk most utoljára vehetett részt ezen az eseményen, hiszen két hét múlva búcsúzunk az iskolától, nyolcadikosok vagyunk.

Köszönjük ezt a felejthetetlen napot! Köszönjük kísérő tanáraink, Gedeon Tamás tanár úr (amúgy a Suli TV lelke) és Konrád Zsoltné, Bea néni munkáját.

Jó volt együtt, veletek, kedves társaim!

Németh Cintia 8.d
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: