keresés a weboldalon

Nyílt nap a MALOM-ban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyílt nap a MALOM-ban

2010 december 13 - hétfő
A Zalaegerszegi Kistérségi Fejlesztési és Foglalkoztatási Nonprofit Kft. a térségi munkaerő-piaci szereplők igényeinek összehangolására foglalkoztatási paktumot hozott létre „MALOM” névvel. A 2010. januártól 2011. június végéig tartó programot TÁMOP pályázat segítségével valósítják meg. A szervezet működésébe a közelmúltban tartott nyílt napon tekinthettek be az érdeklődők.

Az iroda munkatársai elsősorban a tartósan munkanélküli és alacsony iskolai végzettségű réteget célozzák meg, akiket az adott települések önkormányzatán keresztül igyekeznek elérni. Természetesen partnerkapcsolatokat építettek ki a térség vállalkozóival, illetve az oktatási intézményekkel.

A pályaorientációt stratégiai prioritásként kezelik a programban, mely jelenleg 16 céget és 19 oktatási intézményt érint. Szervezett céglátogatások keretében igyekeznek minél több szakmát megismertetni az általános és középiskolás korosztállyal.

Céljaik között szerepel az életút iroda is, ahol az álláskeresők minden képzettségét, képességét jegyzik egyfajta kompetencia könyvecske segítségével. Így azon gyakorlati alkalmasságokról is értesülhet a leendő munkaadó, melyet esetleg iskolai végzettség nem igazol.

A Kossuth utca 45-49. szám alatt lévő irodában várják az érdeklődőket, illetve információkérés on-line is lehetséges a malompaktum@gmail.com címen.

Tartalom megosztása: