keresés a weboldalon

Nyílt nap a mechatronikai mérnökképzésen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyílt nap a mechatronikai mérnökképzésen

2010 november 14 - vasárnap
Nyílt napra várták az érdeklődő fiatalokat és szüleiket a zalaegerszegi mechatronikai mérnökképző karra. Kétségtelenül kecsegtető a jövőjüket firtató továbbtanulók számára, hogy, mint a tájékoztatóban elhangzott, az itt szerzett diploma a jó szakemberek számára szinte korlátlan elhelyezkedési lehetőséget biztosít már a régióban is. Hiszen éppen a környékbeli vállalkozások igényére jött létre Zalaegerszegen a műszaki felsőfokú oktatás.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar Gépészeti és Mechatronikai Intézete által hirdetett képzés 7 féléves, elméleti és gyakorlati ismereteket ad a korszerű oktatástechnikai eszközök, laborok és az ipari üzemekkel való együttműködés adta lehetőségek kiaknázásával.

Egyetemi és főiskolai tanárok, valamint gyakorló üzemi szakemberek adják át azon ismereteket a hallgatóknak, melyek alapján gépészeti, elektronikai/elektrotechnikai vagy informatikai terülten használatos termékeket lesznek képesek tervezni és üzemeltetni.

A képzés multidiszciplináris jellege, és a munkaerő-piaci igények sikert ígérnek azon hallgatóknak, akik szorgalommal sajátítják el a tananyagot. A továbbképzés mesterszakokon lehetséges.
További informálódási lehetőséget biztosít az intézet januári nyílt napja, illetve az érintett középiskolákban történő tájékoztatást.

Zala-Lap, b. k.

Tartalom megosztása: