keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nyílt nap a NYME zalaegerszegi tagozatán!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyílt nap a NYME zalaegerszegi tagozatán!

2010 január 27 - szerda
Még nem tudod eldönteni, hogy milyen iparágban dolgoznál szívesen? Versenyképes tudást akarsz? Olyan szakemberré szeretnél válni, aki válogathat az álláslehetőségek közül?

Ismerős kérdések, melyeket gyakran tesznek fel a továbbtanulóknak. Ha érdekelnek a műszaki dolgok, és igazak Rád a fentiek, akkor van egy ajánlatunk a számodra:

Választhatod a Nyugat-magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar Gépészeti és Mechatronikai Intézetének képzését, lehetsz MECHATRONIKAI MÉRNÖK.

További információk a NYÍLT NAPON Zalaegerszegen:

2010. január 29., péntek, 10:00 óra

Zalaegerszegi Felsőoktatási Központ
(Pénzügyi és Számviteli Főiskola, BME, NymE közös telephelye), Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A, „F” oktatási épület, III. emelet

– 2010-es felvételi tájékoztató (NymE-FMK, 535-536. oldal)) – Honlap: www.felvi.hu , http://geptan.fmk.nyme.hu / (Oktatás menüpont) –

 Zalaegerszegi tájékoztatás, hallgatói ügyintézés: Máté Ildikó előadó (E-mail: zalagepesz@mail.bme.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , Telefon: 92/596-490, Fax: 92/596-489).

– Felvételi ügyekben tájékoztatást ad: Kustánné Fitos Amália oktatásszervező (E-mail: kustan.fitos@pszfz.bgf.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , Tel.: 92/509-900/963 m.)

– Prof. Dr. Varga Mihály, intézetigazgató, egyetemi tanár (E-mail: vargam@fmk.nyme.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , Tel.: 99/518-328)

Tartalom megosztása: