keresés a weboldalon

Nyit az AquaCity (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyit az AquaCity (Videó)

2017 május 31 - szerda
Újra megnyitja kapuit az AquaCity. A több hetes felkészülés után június 17-től várják a fürdeni vágyókat Közép-Európa legnagyobb víztömegű aquaparkjában. A részletekről szerdán tájékoztatták az újságírókat.

A strandolók 2002-ben vették birtokba először az Aquapark medencéit- emlékeztett Balaicz Zoltán. A polgármester szerint a fürdőnek mindmáig jelentős szerepe van a város turisztikai életében.

A vendégek, az Egerszeg Kártyával – fényképes igazolvány felmutatásával- továbbra is 50 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait. Az elmúlt évekhez hasonlóan többféle tematikus programmal várják a látogatókat – hívta fel a figyelmet Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője.

A létesítményben több fejlesztés is történt. Kiépítettek egy biztonsági kamerarendszert, lecserélték a kilátótorony korlátját, újrafestették a régi műsziklákat és átalakították a gyermekmedence hídját. A Magyar Fürdőszövetség 2016-ban élményfürdő kategóriában 4 csillaggal jutalmazta az AquaCityt, ami már most hétvégén is nyitva lesz. A szezon azonban június 17-én kezdődik.

N.D./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: