keresés a weboldalon

Nyitásra készülnek az Aquaparkban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyitásra készülnek az Aquaparkban

2010 június 05 - szombat
Felújításokkal, kisebb javításokkal, a belépőket érintő kedvezményekkel és a megszokottnál több programmal készülnek a látogatók fogadására az idei nyáron az Aquaparkban. Az élménypark régi-új vezetése, az önkormányzati tulajdonban lévő Strand Kft. munkatársai elmondták, már csak a jó időben reménykednek, mely a szezonális létesítmény sikerét nagyban befolyásolja. Ez utóbbi egyelőre hiányzik, de bíznak abban hogy a június 12. – augusztus 31. közötti nyitva tartás alatt a mostaninál lényegesen jobb idő várja a látogatókat. Minderről Tombi Lajos alpolgármester, Gyuk György ügyvezető igazgató és Pál Petra marketingvezető beszélt a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

A 2010 februártól új tulajdonossal működő létesítményben felújították a nagy medencét, javítják az ugrómedence hidraulikáját, valamint a hullámkeltő berendezést. Minden medence tisztasági festést kapott.

Bővül a napozóágyak és lecsúszó gumik száma, bár ezekhez csak kölcsönzéssel lehet hozzájutni. Akárcsak az új élményelemhez, a vízi gömböchöz. Ez utóbbi alatt két méter átmérőjű felfújható labdát kell érteni, mellyel a vízen járást lehet megtapasztalni.

Az árak tekintetében kedvezményeket vezetnek be a főként 18-35 éves korosztályt, a diákokat, a fiatal családokat, földrajzilag a zalaegerszegieket és környékbelieket megcélzó létesítményben. Így újdonság lesz a diákjegy (csúszdahasználattal), a csökkentett árú családi jegy (4 – 6 főre), Egerszeg kártyával 50 százalékos lesz a kedvezmény, illetve a 14 és 18 óra után érkezők délutáni akciós jegyet válthatnak.

A termálfalu szállóvendégeinek szintén kedvezményes lesz a belépés.

A programokból tájékozódni az Aquacity megújuló honlapján lehet. Ízelítőként a nyitónapon sárkányeregetési rekord kísérletet terveznek, a későbbiekben nemzetközi amatőr, illetve meghívásos profi strandröplabda torna, és a hagyományos ugróbajnokság, a jótékonysági nap, valamint zenés-táncos rendezvények várhatók.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: