keresés a weboldalon

Nyitott kapuk (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyitott kapuk (Videó)

2017 január 17 - kedd
Nyílt napot tartott a PTE Egészségtudományi Karának Zalaegerszegi Képzési Központja, ahol a leendő hallgatókat tájékoztatták a legfontosabb tudnivalókról. A résztvevők többek között előadásokon és interaktív programokon ismerkedhettek az intézmény oktatási rendszerével.

A fiatalok elsősorban a központ képzési kínálatára és a felvételi eljárás részleteire voltak kíváncsiak. A felsőoktatási intézmény népszerűségét jelzi, hogy a hallgatói létszám évről évre emelkedik – tájékoztatott dr. habil. Ács Pongrác, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának oktatási dékánhelyettese.

Az egészségtudomány iránt érdeklődők itt Zalaegerszegen egészségbiztosítási, egészségügyi ügyvitelszervező, egészségturizmus szervező, valamint gyógytornász szakirányon tanulhatnak tovább. Utóbbival gyakorlati bemutatók segítségével részletesen is megismerkedhettek a diákok.

Takács Bence Csaba a fővárosból származik. Testvére példáját követve szeretne a zalaegerszegi intézményben diplomát szerezni.

A diákoknak kevesebb, mint egy hónapjuk van még arra, hogy beadják jelentkezési lapjukat a választott intézményekbe. Az ilyen és ehhez hasonló programok segítenek a döntésben.

V.D./P.B.

Tartalom megosztása: