keresés a weboldalon

Nyomot hagynak

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyomot hagynak

2010 május 26 - szerda
Ballagó nyolcadikosok a „nyomot hagyni” vágytól vezérelve vettették fel, hogy szívesen festenének dekorációt a tantermek falára. Így az Eötvös – iskola angol és lány technika terme szépült/szépül meg év végére Gergye Viktória, Kovács Virág és Tóth Adrienn (valamennyien a d. osztály tanulói) munkája nyomán.

– Szerettek volna a lányok valamit készíteni, amihez hozzáírhatják a nevüket és mi teret adtunk a kreativitásuknak. Kedves három gyerekről van szó, örömmel vettük, hogy alkotni akarnak valami maradandót az iskolában – mondta Szabóné Molnár Veronika tanárnő.

– Közben kiderült a feladathoz kellő kreativitással, fantáziával és kézügyességgel rendelkeznek, de az egész osztályra elmondható, hogy nagyon jó szellemiségű csapat. A lányok most lelkesen és fáradhatatlanul festegetnek és biztosan szép emléket őriznek majd az utolsó itteni évvégéről, ahogy nekünk is mindig eszünkbe jutnak, ha ezekre a festményekre nézünk.

Az angol termet a jellegzetes piros busz, a Big Ben és három kisegér képe díszíti immár, a technika teremben pedig finomságokkal teli kamrai polc és nagymama korabeli szekrény készül. S a név és évszám is fennmarad, egy – egy kompótos üvegre írva.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: