keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nyugdíjas nap az Alsóerdőn

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyugdíjas nap az Alsóerdőn

2005 június 07 - kedd
Hagyományteremtő szándékkal rendez nyugdíjas napot az Alsóerdőn a polgármesteri hivatal sportirodája, az ÁNTSZ, a nyugdíjas pedagógus egyesület, a megyei és a városi idősügyi tanács – jelentette be sajtótájékoztatóján Gyutai Csaba alpolgármester. A város számára fontosak az idős emberek, bizonyítja ezt a Nemzedékek Kézfogása program is hangoztatta az alpolgármester. Dr. Tóth Ágnes városi tisztifőorvos a program egészségügyi részére hívta fel a figyelmet.

Ezután a program részletes ismertetésére került sor.
Június 11-én, Zalaegerszegen, az Alsóerdei Napközis Táborban 10 órától  a „Mozdulj Egerszeg” sportprogram keretében rendezik meg a ” Mozogj az egészségedért” nyugdíjas napot.

A programban – többek között – közös bemelegítés szerepel az egészségügyi főiskola tanáraival, az XXL Fitness Wellness Központ bemutatója, valamint túrázás a Göcsej Sportegyesület vezetőivel.

Az egészségsátorokban: emlő-, here-, szűrővizsgálatok lesznek, valamint vércukor- és vérnyomásmérés. Dr. Engárdt Zsuzsanna természetgyógyász szakorvos tanácsait hallgathatják meg az érdeklődők. Pongrácz Tamásné kozmetikus is válaszol a résztvevők kérdéseire. A nyugdíjas napra kilátogatók táplálkozási tanácsokat is kaphatnak a szakemberektől.

A Zala Volán Rt. 9 órától különjáratot indít a vasútállomásról, Alsóerdő felirattal, a  buszra a Kovács Károly téren, az Intersparnál, az egykori ruhagyárnál lehet felszállni. Az autóbusz egymásután kétszer teszi meg az útvonalat.

Tartalom megosztása: