keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Örökrangadó 1.0

Zalaegerszeg címer
Hírek

Örökrangadó 1.0

2016 október 28 - péntek
Igazi kosárlabda csemegével folytatódik az idei pontvadászat a férfi kosárlabda NB I-ben. A Zalakerámia ZTE KK a szomszédvár és örök rivális EGIS Körmendhez látogat.

A zalaiak egy vereséggel és egy győzelemmel kezdték a bajnokságot. Legutóbb hazai pályán nyertek a remekül küzdő Szeged ellen. A vasiak egy idegenbeli és egy hazai győzelemmel állnak veretlenül a bajnokságban. A vendéglátóknál szinte az egész légiós kontingens kicserélődött, az állandóságot Petty jelenti a magyar mag mellett. Bencze Tamásnak nem lesz könnyű dolga, mivel csapata a két hazai bajnokin nem a legjobb arcát mutatta. Nagyon sok volt a pontatlanság a játékukban és a palánk alatt is kevés esélyük volt ellenfeleikkel szemben. A jó játékkal tehát adósak még a kék-fehérek. A szurkolók remélik, hogy Körmenden majd extrán teljesítenek a fiúk a Szentélyben, ahol szinte egy gombostűt sem lehet leejteni ezeken a rangadókon.

A Körmend kedden a nemzetközi kupában szerepelt, Párizsban, akkor elszenvedte első vereségét idén. Némi előnyt jelenthet a zalaiaknak, hogy a hazai játékosok fáradtabbak lesznek, míg a vendégek a megszokott ritmusban készülhettek a rangadóra. A szombaton mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Jóna István

Tartalom megosztása: