keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Összefogás a csapatért

Zalaegerszeg címer
Hírek

Összefogás a csapatért

2004 október 11 - hétfő
A városházán sajtótájékoztató keretében mutatkozott be Tóth Géza, a ZTE FC Rt. új elnöke. A felsőfokú agrárvégzettségű szakember már ügyvezetőként dolgozott a klubnál. Tervei között szerepel az rt. gazdálkodásának rendbetétele úgy, hogy közben tartósan élvonalbeli csapata legyen Zalaegerszegnek.

A „Mentőakció a ZTE-ért” felhívást dr. Gyimesi Endre olvasta fel.
„Eljött a tettek ideje. A ZTE életben maradásához szakítani kell az elmúlt évek felelőtlen, adósságot adósságra halmozó gazdálkodásával.
A klubot csak egy, az egész megyére kiterjedő összefogás mentheti meg, ezért felkérünk minden labdarúgást szerető zalait, a cégek vezetőit, a vállalkozókat, a szurkolók széles családját, hogy nyújtsanak segítő kezet.
Nincs sok idő, az új igazgatóság azért vállalta a feladatot, hogy egy végső erőfeszítést tegyen a ZTE megmentésére. Végső, de nem reménytelen erőfeszítést.
A mentőakció keretében támogatói jegyeket bocsátunk ki, a szurkolók számára támogatói telefonokat létesítünk, s várjuk a szponzori szerződést kötni kívánó cégeket.
A technikai részleteket rövidesen ismertetjük.
Kérjük a ZTE híveit, készüljenek fel! Eljött a tettek ideje.”
A felhívást a sajtótájékoztatón jelenlévő közéleti személyek dr. Gyimesi Endre polgármester, Gyutai Csaba alpolgármester, Kugler László, a sportbizottság elnöke, valamint a szponzorok képviseletében Farkas Imre, a Zalahús Rt. elnök-vezérigazgatója és Zalatnai László, a Zala Volán Rt. vezérigazgatója is aláírta.

Tartalom megosztása: