keresés a weboldalon

Összefogtak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Összefogtak (Videó)

2017 március 06 - hétfő
Hagyományteremtő céllal szerveztek pénteken civil fórumot a Csácsbozsoki városrészben. A találkozón a helyi egyesületek és intézmények képviselői az elmúlt év eseményeiről, valamint a 2017-es tervekről számoltak be.

 

Példaértékű közösségi élet zajlik Csácsbozsokon – összegzett Herkliné Ebedli Gyöngyi. A képviselő szerint ez annak a 13 civil szervezetnek, tagintézménynek és egyesületnek köszönhető, akik egészévben azon dolgoztak, hogy izgalmas kikapcsolódást kínáljanak a településrész lakóinak.

A városrész aktív közössége a helyi Évgyűrűk Nyugdíjas Klub és annak dalköre. Évente színes programokat, köztük disznóvágást, májusfa kitáncolást és bortúrát szerveznek – mondta el Király Imre, a klub elnöke, majd hozzátette:

Ezzel kapcsolatban a településrész már ígéretet kapott a város vezetésétől, hogy a közeljövőben mintegy 80 millió forintból bővítik az Izsák iskolát. A fórumon résztvevő Balaicz Zoltán polgármester további fejlesztésekről tájékoztatott. Ezek közé sorolta a rossz állapotú járdák, útszakaszok és hegyi utak felújítását.

V.D./K.M.

Tartalom megosztása: