keresés a weboldalon

Ősszel is folytatódik a Senior Akadémia (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ősszel is folytatódik a Senior Akadémia (Videó)

2016 szeptember 16 - péntek
Folytatódik a Senior Akadémia. A Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi gazdálkodási kara a 2016/17-es tanév őszi félévében ismét érdekes témákkal várja az érdeklődőket. A meghívott szakemberek többek között a reklámok és a fogyasztóvédelem, valamint az önkéntesség kérdésével, illetve a gyász és a veszteség feldolgozásával foglalkoznak majd előadásaikban.

Az önkormányzat évek óta kiemelt figyelmet fordít a szépkorúakra. A városvezetés célja, hogy az idősek aktívan részt vegyenek Zalaegerszeg kulturális, és közösségi életében – mondta el Balaicz Zoltán polgármester, aki hozzátette:

A Senior Akadémia első programját szeptember 22-én, csütörtökön tartják. Itt a résztvevők tudományos megközelítésben a boldogság és a pozitív élmények témakörével foglalkoznak majd. A rendezvényt ezután minden alkalommal kerekasztal beszélgetés színesíti. A szervezők – a sikerre való tekintettel – a közeljövőben heti rendszerességgel egyetemi kurzusokat indítanak. A strukturális változásokról Lambertné Katona Mónika, a BGE GKZ dékánja tájékoztatott.

Az őszi félévre az 55 év felettiek jelentkezhetnek. A foglalkozások továbbra is ingyenesek, melyek a kar honlapján is elérhetőek. A részvétel beiratkozáshoz kötött, erre szeptember 20-án, kedden 13-tól 15 óráig lesz lehetőség a BGE zalaegerszegi gazdálkodási karán.

V.D./K.M.

Tartalom megosztása: