keresés a weboldalon

Őszi programkavalkád (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Őszi programkavalkád (Videó)

2017 szeptember 13 - szerda
Ősszel induló programokról tájékoztatott négy egerszegi civil szervezet. Az egyesületek elsősorban a családoknak, fiatal anyáknak kínálnak kikapcsolódási és információs lehetőségeket.

Családi Értéktár címmel folytatja a Nő Tabuk nélkül sorozatát a Tiszta Forrás Egyesület. Munkájukat a Zalaegerszeg Barátai Egyesület és a Női Szalon is segíti. Céljuk, hogy olyan közéleti szereplőket hívjanak Egerszegre, akik tevékenységükkel példát mutatnak – mondta Horváth Rita, a Családi Értéktár projektmendzsere.

A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület a meglévő és közkedvelt klubjai mellett babát váró pároknak nyújt nyolc alkalommal felkészülési lehetőséget. Jövő hét szerdától pedig a bölcsődékkel karöltve indítja a „Lóczi Menza” nevű főzési tanfolyamát – tájékoztatott Bognárné Bengő Hajnalka, a Ládai projektmenedzsere.

A Zalaegerszegi  Női Szalon szeptember 16-án a Teddy Maci Kórházat látja vendégül. Ez alkalommal a gyógyítás és az orvosok munkáját mutatják be a legkisebbeknek. Decemberben – az elmúlt év sikerén felbuzdulva – újra meghirdetik jótékonysági akciójukat, melynek köszönhetően rászoruló tehetséges gyerekeknek ösztöndíjat és értékes ajándékokat adnak át.

M.E./K.M.

Tartalom megosztása: