keresés a weboldalon

Osztálykirándulás Szentgyörgyvölgyön (Diákújság pályázat)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Osztálykirándulás Szentgyörgyvölgyön (Diákújság pályázat)

2012 május 24 - csütörtök
Borult idővel kezdődött a kirándulás az Őrségben, de az osztály hamar feltalálta magát. A fiúkat még az eső sem tartotta vissza egy kis focizástól. A rossz idő sajnos egész délután kitartott, de a bátrabbak a kinti medencébe is belemerészkedtek.

A táborban több állattal is találkozhattunk, nyulakkal, cicákkal, lovakkal.

Az eső elálltával többen is kimentek hozzájuk játszani. Estefelé jobb idő lett, ezért majdnem mindenki kint töltötte az idejét. Sokat ping-pongoztunk , fociztunk, kosaraztunk. Vacsorára finom kemencés pizzát kaptunk. Aki már kint teljesen átfagyott, az bent melegedhetett fel a póker csaták hevében.

Másnapra jó idő lett, így reggeli után meglátogattuk Csótár Rezső fazekas mestert, aki nagyon barátságosan fogadott minket, s szép sorban a koronghoz ültetett bennünket. A magunk által készített „remekműveket” haza is hozhattuk, de volt lehetőség arra is, hogy Rezső bácsi szebbnél szebb portékájából vásárolhassunk.

Mire visszaértünk a táborba, már sütött a nap, így a medence megtelt fürdőzőkkel. Utána strandröpi, kosár, tenisz, ping-pong kifáradásig. A finom ebéd elfogyasztását követően, még volt lehetőség napozni és játszani, majd három órakor jött értünk a busz. A hazautazáskor már elég fáradtak voltunk, de azért a ballagási dalokat még vígan énekeltünk.

Bár az időjárás csak részben volt kegyes hozzánk, mindenkinek emlékezetes marad ez a kirándulás (is).

Rózsás Nóra, Katona Patrícia, Füle Fiona 8/B
Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és AMI

Tartalom megosztása: