keresés a weboldalon

Ötödikes lettem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ötödikes lettem

2013 november 14 - csütörtök
Kijártam a negyediket. Szép négy évet töltöttem Ildi nénivel és Edit nénivel. Sok tudást adtak át nekem matematikából, magyar nyelvből, irodalomból és környezetismeretből. A negyedikes év végi bizonyítványom nagyon jó lett. Apa azt mondta, szép befejezése ez a negyediknek, de még szebb kezdése a felső tagozatnak.

A következő négy év kicsit más, mint amit eddig megszoktunk. A legnagyobb változás, hogy a különböző tantárgyakat más-más tantermekben tanuljuk. A 44-es a mi saját termünk. Ott nekünk csak matek és osztályfőnöki óránk van.

Az én kedvenc tantárgyaim ötödikben az infó és a történelem. A töri új tantárgy, amit érdekesnek találok. Az eddig ismert tantárgyakból, mint például a matek és az infó, egyre nehezebb dolgokat tanulunk.

Az iskolánkban megváltozott az étkeztetés is. Mivel már nagyok vagyunk, mindenki saját kártyát kapott. Ennek segítségével tudunk ebédelni.

Az ötödik osztály első napjaiban mi határozhattuk meg az ülésrendet. Én a legjobb barátom, Matyi mellett ülök.

Bár még csak pár hónapja járunk felsőbe, már látom, sok szép, de esetenként nehéz helyzettel fogok találkozni. Kitartó, szorgalmas tanulással szerzek majd jó jegyeket, és kihasználom a felső tagozatos diákélet minden előnyét.

Tóth Dávid
5.a
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: