keresés a weboldalon

Óvodai jubileum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Óvodai jubileum (Videó)

2012 október 05 - péntek
Fennállásának 30 éves jubileumát ünnepelte ma a 180 millió forintból felújított Kis utcai óvoda. Ebből az alkalomból Gyutai Csaba polgármestertől átvehették a Város Emléklapját.

Az óvodások ünnepi műsorát követően Gyutai Csaba polgármester köszöntötte a résztvevőket, kiemelve, hogy a város legnagyobb óvodájában a családias hangulat, a szeretetteljes légkör, s magas színvonalú szakmai munka a jellemző. Ezek elismeréseként átadta a Város Emléklapját, s mintegy ajándékként egy ígéretet is tett.  

Horváthné Ambrus Marianna óvodavezető többek között azoknak a munkatársainak is köszönetet mondott, akik három évtizeddel ezelőtt megalapozták azt az elismerésre méltó munkát, ami mindmáig jellemzi az intézmény tevékenységét. 

A jubileum alkalmából Vollein Ferenc gyermek képzőművész is köszöntötte a legkisebbeket, majd négy alkotását ajándékozta az intézménynek. Ezt követően Stróber László apátplébános megáldotta a jelenlévőket, s megszentelte az új épületrészt. Az ünnepség zárásaként az óvodások a 30. évfordulóra emlékeztetve 30 luftballon engedtek a magasba. 

 V.N./N.G. 
 Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: