keresés a weboldalon

Óvodás Sportnap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Óvodás Sportnap (Videó)

2011 december 05 - hétfő
Óvodás Sportnapot rendezett a Flextronics és a városi önkormányzat. A kicsik sportnapján olyan sztárok léptek fel, mint Rubint Réka és Schobert Norbert. Több mint 600 óvodást mozgatott meg a rendezvény.

Rubint Rékával és Shobert Norberttel tornáztak a város óvodásai. A gyakorlatokat kifejezetten az ő korosztályuk igényeinek megfelelően alakították ki.

A több mint 600 óvodás sorversenyen is összemérhette ügyességét. Többek között hullahopp karikán kellett átbújniuk, de nem maradt el a lufi pattogtatás és az örök klasszikus bukfenc sem. Az Óvodás Sportnap elsődleges támogatója a város legnagyobb multinacionális cége volt.

– Általános része ennek a rendezvénynek a különböző sportok bemutatása, kipróbálásának lehetősége, hogy a gyerekek megismerkedhessenek olyan sportágakkal, amikből később választhatnak -mondta Moórné Kercsmár Rita a Flextronics CSR és vállalati branding igazgatója.

A zalaegerszegi önkormányzat támogatóként és szervezőként vett részt az Óvodás Sportnapon. Gyutai Csaba polgármester családapaként is szeretné felhívni a figyelmet a mozgás fontosságára.

A gyerekek a nap végére sem fáradtak el levezetés képen kipróbálták az egyik legújabb fitnesz trendet a gyerek zumbát is.

Dzsu/B.P.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: