keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Pályázat költségalapon meghatározott bérű lakásokra

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pályázat költségalapon meghatározott bérű lakásokra

2005 október 14 - péntek
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése a lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítéséről szóló 35/2003. (XI.28.) sz. rendelete alapján pályázatot hirdet összkomfortos komfortfokozatú, egyszobás 32 m2 alapterületű, Zalaegerszeg, Platán sor 38. II. emelet 2. ajtószám és a Zalaegerszeg, Platán sor 38. II. emelet 9. ajtószám alatti, valamint egy egyedi központi fűtéses, összkomfortos komfortfokozatú 1 + 3 félszobás 76 m2 alapterületű Zalaegerszeg, Mártírok u. 15. tetőtér 14. ajtószám alatti költségalapon meghatározott bérű lakások bérbe adására.

Pályázók köre: a 2002. december 31-ig szociális lakásra benyújtott és visszaigazolt lakásigényléssel rendelkező, aki a lakásra a jelenleg érvényes (433,- Ft/m2 ) Platán sori lakásnál 13.856,- Ft/hó havi lakbért, illetőleg a Mártírok úti lakásnál 32.908,- Ft/hó havi lakbért a leghosszabb időszakra (legalább 1 évre, de legfeljebb 5 évre) egy összegben megelőlegezi,
 
A lakás 5 évre adható bérbe, ezt követően – kérelemre – legfeljebb 2 alkalommal hosszabbítható meg az ott lakás 5-5 évre. Az ajánlatban szereplő és egy összegben befizetett lakbér lejártának időtartamáig a lakbérfizetés alól a bérlő mentesül, attól függetlenül, hogy időközben a lakbér összege emelkedik.   A lakások megtekinthetően a LÉSZ Kft-vel történt előzetes egyeztetés szerint (telefon: 312-730) szerdai napokon.

A pályázatok benyújtásának határideje:  2005. november 3. (szerda), 16 óra.

A pályázatokat írásban, zárt borítékban egységes nyomtatványon kérjük benyújtani. Nyomtatványok a Polgármesteri Hivatal Népjóléti Osztályának portáján (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4.) vehetők át munkanapokon 8-16,30 között, pénteken 14,00 óráig. Az a pályázat nyertese, aki a magasabb összegű lakbér befizetését vállalta. Ajánlat egyezőség esetén a szociális helyzet, illetve a szociális lakásra tett bérbevételi ajánlat benyújtásának az időpontja dönt.

A pályázatot tartalmazó borítékon a címzésen kívül csak a pályázó nevét, pontos lakcímét és a „Költségalapú” jeligét kérjük feltüntetni.

A leendő bérlők kijelöléséről, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése dönt, 2005. november 17-i ülésén. 

Tartalom megosztása: