keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Pályázat termofor kémények felújítására

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pályázat termofor kémények felújítására

2006 július 10 - hétfő
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter által meghirdetett pályázati felhíváshoz kapcsolódva nyilvános pályázatot ír ki az 1985-ig épült legalább 8 lakással rendelkező lakóépületek üzemelő, gáztüzelő-berendezések égéstermékeinek elvezetésére szolgáló egycsatornás gyűjtőkéményei (termofor kéményei) biztonságtechnikai felújításának, kiváltásának támogatására.

Pályázók köre: Zalaegerszeg Megyei Jogú Város közigazgatási területén lévő minimum 8 lakást tartalmazó lakóépületek lakásszövetkezetei, illetve társasházi közösségei a taggyűlés vagy közgyűlés határozata alapján nyújthatnak be pályázatot termofor kéményeik felújítására.

Pályázati feltételek: Csak teljes épületek, vagy dilatációval határolt épületrészek kaphatnak támogatást, kisebb épületrészek önállóan nem. A felújítás során csak olyan megoldások alkalmazhatók, amelyek érvényes építőipari műszaki engedéllyel, ÉME tanúsítvánnyal rendelkeznek. A felújítás során az épületben lévő valamennyi használatban levő termofor kéményt – az állapotának megfelelően – fel kell újítani. Nem nyújtható támogatás a termofor kéményekbe bekötött tüzelőberendezések cseréjéhez, illetve javításához, felújításához. Nem igényelhető támogatás a pályázat benyújtása előtt már megkezdett beruházáshoz.

A pályázat benyújtásának módja, helye és határideje:
A pályázatot Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához kell benyújtani 2006. augusztus 18-ig, a felhívásban részletezett formában és módon.

A pályázati felhívás és a szükséges adatlapok Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal portáján, valamint a Városfejlesztési és Tervezési Osztályon átvehetők.
A pályázati felhívás és mellékletei 2006. július 14-től letölthetők a www.zalaegerszeg.hu honlapról.
További információ személyesen a megjelölt osztályon, illetve telefonon kérhető.
Tel: (92) 502-162, 502-100/428 mellék.

Tartalom megosztása: