keresés a weboldalon

Parkolóval bővült (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Parkolóval bővült (Videó)

2018 október 12 - péntek
Új parkolóhelyeket avattak a Kölcsey gimnáziumban pénteken délelőtt. Az egymillió forintos létesítményt a tankerület és az önkormányzat finanszírozta.

Az ünnepélyes átadón Böjte Sándor településrészi önkormányzati képviselő nyugtázta: az iskola régi gondja oldódott meg átmenetileg ezzel a beruházással. Mint elhangzott – bár az önkormányzat már nem fenntartója a közoktatási intézményeknek – lehetőségeihez mérten mindig biztosít szakmai vagy anyagi támogatást – mondta Makovecz Tamás, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport bizottság.

A 45 méter hosszú, négy és fél méter széles személygépkocsibeállót az egykori salakos futópálya mellett alakították ki. A tantestület mától ezt használhatja, így nem kényszerül a szomszédos áruházlánc területére. A tankerület további korszerűsítéseket szeretne – tájékoztatott Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója.

A testnevelő tanárokat és diákokat nem kellett sokáig noszogatni. A fejlesztésnek köszönhetően ugyanis szívesen vették újra birtokba az aszfaltos tornapályát.

M.E./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: