keresés a weboldalon

Pavicsevics fejese döntött

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pavicsevics fejese döntött

2010 március 20 - szombat
ZTE – MTK 1-0 (0-0) NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 3000 néző. Játékvezető: Kovács J. Z. Asszisztensek: Kis Z., Iványi . Gólszerző: Pavicsevics (53.) Sárga lap: Illés (41.), Máté (69.) ill. Kulcsár (24.). ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Bogunovics, Panikvar – Sluka, Máté, Kamber, Illés (Schultz 66.) – Pavicsevics (Szalai 86.), Magasföldi (Balázs 59.). Vezetőedző: Csank János.

MTK: Filipovics – Vági, Rodenbücher,Pintér Á., Balogh B. – Kulcsár (Lázok 80.), Hidvégi, Vadnai, Könyves (Molnár M. 60.) – Szatmári L., Pál. Vezetőedző: Garami József.

A hazai közönség ki volt éhezve a győzelemre, ami végül össze is jött, de azért nem laktunk jól vele. Végig a küzdelem dominált a pályán, helyzet alig akadt, s a jó játékkal is adós maradt mindkét csapat. A pálya gyepszőnyege szemre szép volt, de a játékosok szerint csak szemre.

Az első félidőben valamivel aktívabb volt az MTK, de támadói most is góliszonyban szenvedtek. A második játékrészben – a végét leszámítva – a ZTE valamelyest átvette a játék irányítását, de a legnagyobb veszélyt kapura – Magasföldi szép szabadrúgás-kapufáját leszámítva – Pavicsevics feje, pontosabban fejesei jelentették.

Vélemények: Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Amire számítottam, azt kaptam. A jól passzoló ellenféllel szemben sikerült megszerezni a 3 pontot. A mély talaj mindkét csapatot próbára tette. Az első félidőben az MTK a másodikban mi játszottunk jobban. A csapatom nagy szívvel játszott.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: