keresés a weboldalon

Példás munkáért

Zalaegerszeg címer
Hírek

Példás munkáért

2006 december 18 - hétfő
A „Zalaegerszegért-díj” azoknak a személyeknek, illetve szervezeteknek adható, akik a város építésében, fejlesztésében és környezetvédelmében, valamint a művészeti, kulturális, oktatási és sportéletben, egészségügyben, vagy a város önkormányzatában, közigazgatásában példa értékűt, és maradandót alkottak, tevékenységükkel hozzájárultak Zalaegerszeg jó hírnevéhez.

Az idei évben nyolc magánszemély, egy órásmester páros és egy közösség munkáját köszönte meg a város önkormányzata nevében dr. Gyimesi Endre polgármester. Az ünnepi közgyűlésen, köszöntőjében hangsúlyozta: a városért végzett munka a közösségért érzett felelősség és örömteliek azok a pillanatok, amikor példát mutató embereknek köszönik meg a városért végzett tevékenységüket.

Elismerésben részesült Borosnyai Sándor testnevelőtanár, Farkas Ferenc szobrászművész, Kancsal Miklós és Preisz József órásmesterek, Kárászné dr. Rácz Lídia főiskolai docens, Kocsisné Koszorús Anikó hímző szakkörvezető, Matti Reijonen, Zalaegerszeg finn testvérvárosának, Varkausnak a polgármestere, Németh Istvánné, a Mindszenty Iskoláért Alapítvány alapítója, Péntek Gyuláné óvodavezető, Rácz Sándor mérnök, továbbá a botfai Őszirózsa Nyugdíjas Klub.
Az ünnepi közgyűlés a botfai kórus színvonalas műsorával ért véget. (Zala-Lap Kft., V. Zs.)

Tartalom megosztása: