keresés a weboldalon

Piknikeztek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Piknikeztek (Videó)

2017 szeptember 22 - péntek
Nyolcadik alkalommal tartott pikniket a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal. A rendezvényen közel 40 szervezet képviseltette magát. A fiatalokkal foglalkozó szakemberek górcső alá vették az elmúlt év tapasztalatait és meghatározták a jövőre vonatkozó feladatokat.

A zalai megyeszékhelyen a korábbi években több szervezet is alakult, ami a fiatalok mindennapos ügyeivel foglalkozik. Közéjük tartozik a bűnmegelőzés, a gyermek- és ifjúságvédelem, valamint a kulturális rendezvények. Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében kiemelte: az önkormányzat mindig szívesen fogadja a tőlük érkező jószándékú kritikákat és javaslatokat.

Az ifjúsági kerekasztal 2009. októberében alakult, melynek elnöke az elmúlt két évben Farkas Szabina volt. Őt most újabb feladatra kérte fel a polgármester, ezért helyére Szilasi Gábort választották meg.

Az eseményen elhangzott: a fiatalok hisznek Zalaegerszegben és a város jövőjében. Az ifjúsági szervezetek igyekeznek minden lehetőséget megragadni és évről-évre újabb programokat létrehozni. A rendezvényen előadásokat is tartottak, így szó esett egyebek mellett a bűnmegelőzésről, az önkéntességről és a társadalmi felelősségvállalásról.

N.D./K.M.

Tartalom megosztása: