keresés a weboldalon

Pillangó (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pillangó (Videó)

2016 május 27 - péntek
Speciális libikókával bővült a kertvárosi Bóbita játszótér. A pillangó hinta a Magik Me egyedi játékokat gyártó cég és a General Electric zalaegerszegi telephelyének együttműködésével valósult meg.

A Te Tedd! akcióban is résztvevő zalaegerszegi cég a tujaültetés és padfestés után libikókával ajándékozta meg a Bóbita játszóteret. Simon Miklós termelésvezető elmondta: ez a fajta közösségi munka hagyomány számukra. Ezért készséggel csatlakoztak Orosz Ferencné ötlete nyomán megvalósult város- szépítéshez.

Kertváros önkormányzati képviselője emlékeztetett: a játszótér 2008-ban úgy épült, hogy egészséges és fogyatékkal élő gyermekek igényeit egyaránt szolgálja. Nemrég illemhelyet is avattak, melyre szintén nagy szükség volt. Balaicz Zoltán beszédében folyamatosan fejlődő településrészként jellemezte a kertvárost, melynek központi része az egyedi játszótér.

A polgármester hozzátette még: továbbra is céljuk olyan közösségi akciók szervezése, melyben intézmények és magánszemélyek közreműködését várják. Példaként a General Electric-et említette a sport rendszeres támogatása okán.

Gy.A./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: