keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Pogácsafesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pogácsafesztivál (Videó)

2016 szeptember 01 - csütörtök
Negyedik alkalommal rendeztek pogácsafesztivált a bazitai városrészben szombaton. Az eseményen – a hagyományos sütőverseny mellett – kulturális és ifjúsági programok kínáltak kikapcsolódási lehetőséget. Így aki akart, ugrálóvárazhatott, díszmadarakban gyönyörködhetett vagy éppen humoros színpadi produkcióknak tapsolhatott.

A jó hangulatról elsőként a Válicka citerazenekar gondoskodott. Műsoruk alatt a zsűriasztalnál már javában gyülekeztek a megmérettetésre szánt finomságok – mutatta Dala Hajnalka az Apáczai VMK közművelődési csoportvezetője.

A versenyen többek között a legízletesebb és a legszebb pogácsát is díjazták. Szabóné Nemes Mária különleges recepttel próbálta meggyőzni az ítészeket.

A fesztivál évek óta a városrész kiemelt kulturális rendezvénye. Célja, hogy minden korosztály számára szórakoztató elfoglaltságot kínáljon – mondta ifj Sándor Dénes György, a településrész önkormányzati képviselője.

Annak sem kellett csalódnia, aki a pogácsánál jóval tartalmasabb ételre vágyott. A Rendért közbiztonsági egyesület tagjai ugyanis babgulyással kedveskedtek a látogatóknak.

K.ZS./P.B.

Tartalom megosztása: