keresés a weboldalon

Pont Ott Party (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pont Ott Party (Videó)

2018 július 18 - szerda
Július 25-én derülnek ki a felsőoktatási felvételi ponthatárok. Ezért idén is ponthúzó partival várják a leendő egyetemistákat. A második alkalommal szervezett ingyenes esemény a Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi karának alakuló terén lesz.

Tavaly közel 200 fiatal várta a ponthatárok kihirdetését a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok óriáskivetítője előtt. Az idei, úgynevezett „Pont Ott Party” csakúgy, mint az elmúlt évben koncerttel kezdődik – tájékoztatott Flaisz Gergő a Keresztury Dezső VMK igazgatója.

A fellépők mellett különböző térprogramok is lesznek. A fiatalokat egyebek mellett rodeó bika, élő csocsó és szumó várja. Továbbá bemutatkozik a három megyeszékhelyi egyetem. A Keresztury VMK és a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány szervezését az önkormányzat szintén támogatja – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

A program este 6 órakor kezdődik, melyet a Soulwave zenekar nagykoncertje zár. A szervezők felhívták a figyelmet, arra, hogy rossz idő esetén a rendezvény a sportcsarnokban lesz.

Gy.A./P.B.

Tartalom megosztása: