keresés a weboldalon

Porondon a jövő (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Porondon a jövő (Videó)

2018 május 18 - péntek
Második alkalommal tartanak járműipari és logisztikai konferenciát Zalaegerszegen. A kétnapos, ingyenes rendezvény idén is színvonalas programokkal várja a látogatókat május 24-én és 25-én a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban.

Tesztpálya, okosváros, okosút és logisztikai központ. Csak néhány azok közül a fejlesztések közül, amelyek évtizedekre meghatározhatják a megyeszékhely jövőt. Az önkormányzat ezért tavaly úgy döntött, hogy a beruházásokhoz kapcsolódó újításokat évről-évre megismerteti a zalaegerszegiekkel.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

A bemutatón minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvesebb elfoglaltságot. A látogatók például ezúttal is beülhetnek majd egy önvezető autó volánja mögé.

Kovács Károly szervező:

Bár az elsődleges célcsoportnak a város lakossága számít, a szervezők a helyi vállalatok megjelenésére is számítanak. Részükre több nemzetközileg is elismert szakember tart előadást.

Lukács Péter, Zalaegerszeg gazdaságfejlesztési tanácsadója:

Mint elhangzott, Magyarország ebben az évben elnöki tisztséget tölt be a visegrádi együttműködésben. Ezért a mostani rendezvényen egy V4 kerekasztal-beszélgetés is lesz, szlovák, cseh és lengyel résztvevőkkel.

K.Zs./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: