keresés a weboldalon

Programkavalkád (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Programkavalkád (Videó)

2016 szeptember 06 - kedd
Több újdonsággal várja ősztől a Keresztury VMK a kikapcsolódni vágyókat. A jól megszokott rendezvények mellett a tagintézményekben is lesznek új, vendégcsalogató programok – erről tájékoztatták az újságírókat kedden.

Pihe ovi – egyebek mellett ezzel a közösségi szobával gazdagodott az intézmény, ahol a kisgyermekek foglalkoztatása és felügyelete egyaránt megoldható. Ezalatt a VMK-ba betérő szülők zavartalanul hódolhatnak kedvenc elfoglaltságuknak. Októberben Landorjam elnevezéssel egész napos programot hirdetnek a hip-hop kultúrát kedvelő fiatal korosztálynak – mondta Flaisz Gergő, a Keresztury Dezső VMK igazgatója.

Flaisz Gergő arról is szólt: idén először töklámpás kiállítást és felvonulást terveznek a Dísz térre. Emellett az Apáczai ÁMK-ban is hasonló rendezvénnyel várják az érdeklődőket. Bednárikné Rácz Enikő igazgatóhelyettes a POP-up Kávézó újabb szolgáltatásait mutatta be: a koncertek mellett gasztro- és pszicho estek indulnak szeptember közepétől.

A tagintézmények közül az ART moziban találkozhatnak még különlegességgel a betérők. Közkívánatra horrorfilmeket is műsorra tűznek, továbbá a VMK helyett a hónap közepétől itt rendezik be a termelői piacot.

M.E./I.G.

Tartalom megosztása: