keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Rajzolj új világot, ültess több virágot

Zalaegerszeg címer
Hírek

Rajzolj új világot, ültess több virágot

2010 április 02 - péntek
A Városgazdálkodási Kft. meghirdeti a „VIRÁGOS ZALAEGERSZEGÉRT – RAJZOLJ ÚJ VILÁGOT, ÜLTESS TÖBB VIRÁGOT!” pályázatot, melyre ZMJV általános iskoláinak felső tagozatos és középiskolás diákjainak alkotásait várja.

A pályázat célja: A „Virágos Zalaegerszegért!” pályázati felhívás plakáthátterének megtervezése.

Elvárás: A készülő plakát kapcsolódjon a „Virágos Zalaegerszegért” pályázat szellemiségéhez, jelképezze annak üzenetét.

Kategóriák: 5-8. osztály, 9-12. osztály

Díjazás:
Kategóriánként az első három helyezetett tárgyjutalomban részesítjük. 1. díj kerékpár 2. díj Apple iPod 3. díj 10.000 Ft értékű rajzeszközöket tartalmazó ajándékcsomag

Közönségdíj és támogatói különdíjak az Egerszeg Fesztiválon.

A díjazottak oktatási intézményei külön jutalomban részesülnek.

1. 30. 000 Ft értékű utalvány, ami levásárolható az Aranyeső Kertcentrumban vagy beváltható a VG Kft. kerttervezési szolgáltatásaira.

2. 20. 000 Ft értékű utalvány, ami levásárolható az Aranyeső Kertcentrumban vagy beváltható a VG Kft. kerttervezési szolgáltatásaira.

3. 10. 000 Ft értékű utalvány, ami levásárolható az Aranyeső Kertcentrumban vagy beváltható a VG Kft. kerttervezési szolgáltatásaira. Az utalványt a „Virágos Zalaegerszegért” akcióhoz kapcsolódva, az intézmény virágosítására, zöldterületi megújítására lehet felhasználni.

Jelentkezés feltétele: 1. Az általános iskolásoknak alkotásaikat min. A/3-as méretű (297×420 mm) és min. 90 g/m2 súlyú, középiskolásoknak min. A/2-es méretű (420×594 mm) és min. 90 g/m2 súlyú, álló laptájolású papírlapra kell elkészíteniük. Technikai megkötés nincs.

Az alkotáson esetlegesen feltüntethető a felhívás mottója:
„Virágos Zalaegerszegért!” – Rajzolj új világot, ültess több virágot!

2. A plakát legyen színesben, fekete-fehérben, valamint kis és nagy méretben is jól megjeleníthető.

3. Személyenként legfeljebb két tervvel lehet nevezni, a pályaműveknek cím adható.

4. A pályázó oktatási intézménye vállalja, hogy az intézmény részéről a pályázó szakmai munkáját segíti.

5. A pályázatra történő nevezés után az alkotások a Városgazdálkodási Kft. tulajdonát képezik, a készítők lemondanak szerzői jogaikról és nyilatkoznak arról, hogy a Városgazdálkodási Kft. műveiket szabadon felhasználhatja, széles körben publikálhatja. A Városgazdálkodási Kft. a beküldött alkotásokat nem küldi vissza.

6. A pályázat jeligés. A pályázó adatait – név – szül. év, hó, nap – lakcím – elérhetőségét, illetve oktatási intézményének és felkészítőjének adatait (név, cím, elérhetőség) külön, lezárt borítékban kell mellékelni a művek leadásakor. Az oktatási intézmény és a felkészítő tanár által kitöltött jelentkezés lapot április 9-ig kérjük eljuttatni a VG Kft-hez.

Az alkotás hátoldalán jól láthatóan szerepelnie kell a pályázó jeligéjének. Jelentkezési lap kérhető elektronikusan, a vgkft@zalaszam.hu e-mail címen vagy beszerezhető a Városgazdálkodási Kft. titkárságán. (8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 26.)

7. A pályázatokat iskolánként összesítve, a jeligékhez tartozó adatokat külön borítékban mellékelve, lezárt dobozban kérjük eljuttatni a Városgazdálkodási Kft. címére: 8900 Zalaegerszeg Gasparich Márk u. 26.

8. Jelentkezési határidő: 2010. április

9. Beérkezési határidő: 2010. május 4.

Eredményhirdetés: Az Egerszeg Fesztiválon

A benevezett műveket az Egerszeg Fesztivál ideje alatt kiállítjuk, a fesztivállátogatók szavazataikkal kiválaszthatnak egy közönségdíjas alkotást, aminek készítőjét a Fesztivál zárónapján közönségdíjban részesítjük. Az Egerszeg Fesztivál zárónapján különdíjak átadására is sor kerül.

10. Az elbírálás a Városgazdálkodási Kft. és ZMJV Önkormányzata által felkért tiszteletbeli szakmai zsűri által történik. A versenyről további információ a vgkft@zalaszam.hu e-mail címen vagy a +36 30 591 24 64-es számon kérhető.

Zalaegerszeg, 2010. március 25.

Tartalom megosztása: