keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Remek második félidő

Zalaegerszeg címer
Hírek

Remek második félidő

2007 szeptember 20 - csütörtök
REAC-ZTE 3-5 (3-0)
Budapest, 300 nézô. Jv.: Szabó S. Liga Kupa labdarúgó-mérkőzés.
ZTE: Pogacsics – Polgár, Botis, Lukács T. Máté – Majoros, , Simonfalvi (Fülöp), Kütsön (Sági), Rácz (Horváth A.)- Diawara, Balázs. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.

Az első félidőben pontatlanul, gyengén játszott a ZTE, a fővárosiak megérdemelten vezettek három góllal. Szünet után a cseréket követően feljavult a kék-fehérek játéka, remek támadójátékot produkálva megfordították a vesztésre álló mérkőzést.

Gólszerzők: Kőhalmi, Matondo, Délczeg, illetve Diawara (2), Máté (11-esből), Fülöp, Sági.

Majoros Árpád: – Az első félidőt „átaludtuk” és hibáinkat könyörtelenül kihasználták a hazaiak. A szünetbeli fejmosás, és a cserék után alaposan feljavult a játékunk, ami gólokban is megmutatkozott, és öt gólt rúgva biztosan nyertünk.

Balázs Zsolt: – Az első félidőben dekoncentráltan játszottunk. Szünet után alaposan feljavultunk, ami gólokban is megmutatkozott, és továbbra is vezetjük csoportunkat a Liga Kupában.

Dézsy Attila, a ZTE ügyvezetője: – Az első félidőben nagyon gyenge játékot produkált a csapat. Szünet után óriásit javultunk és teljesen megérdemelten fordítottuk meg a vesztésre álló mérkőzést az erejével teljesen elkészülő REAC ellen. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: