keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Rendezvényszervezők figyelmébe

Zalaegerszeg címer
Hírek

Rendezvényszervezők figyelmébe

2005 január 20 - csütörtök
2004. október közepétől megújult formában várja az internetezőket Zalaegerszeg hivatalos portálja, a www.zalaegerszeg.hu. A weblap és a város kilenc pontján kihelyezett internetes terminálok nagy előrelépést jelentenek az elektronikus önkormányzás megvalósítása felé.

A gazdaság, a kultúra, az oktatás, az idegenforgalom, a szabadidő, az egészségügy és a sport egyformán hangsúlyos szerephez jut. Zalaegerszeg weblapja hírportálként is funkcionál, a kezdőoldalon 0-24 óráig olvashatók a várost érintő legfrissebb hírek, események és programok.
Az új városi portál életre hívásával elindult az a várva várt folyamat is, hogy a városban működő kulturális és sport intézmények, rendezvényszervező cégek, civil szervezetek eljuttatják szerkesztőségünkhöz a tervezett rendezvényeik időpontját és programját. Az eseménynaptár azonban még nem teljes, így ezúton kérjük Önöket, mihamarabb küldjék el a 2005. évi  – városlakókat és turistákat invitáló – rendezvényükről szóló néhány soros ismertetőjüket a következő címre: sajto@ph.zalaegerszeg.hu

Együttműködésüket köszönjük.

Tartalom megosztása: