keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Sajtóközlemény

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sajtóközlemény

2011 február 24 - csütörtök
A ZTE KK a tegnapi nap folyamán eljutatta a Városházára a klub körül kialakult súlyos működési és gazdálkodási problémák megoldására vonatkozó javaslatát. Azok megérkezésének tényét örömmel nyugtáztuk, hiszen a decemberi közgyűlés óta vártuk.

A beérkezett elképzeléseket azonnal értékeltük. A szóban forgó javaslatokat, azok részletezését és tartalmát nem tartjuk alkalmasnak a közgyűlés elé terjesztésre.

Ezért a javaslatokat nem fogadtuk be, a klubot felhívtuk a javaslatok azonnali átdolgozására és kiegészítésére. A kiegészítéshez részletes szempontrendszert csatoltunk.

Egyúttal jeleztük a klub fele, hogy továbbra is feltett szándékunk az ügy közgyűlés elé terjesztése a testület soron következő, 2011. március 10-i ülésére. Tekintettel arra, hogy a közgyűlést előkészítő bizottsági ülések már zajlanak, készek vagyunk e tárgyban rendkívüli bizottsági üléseket és egyéb egyeztetéseket összehívni.

Az önkormányzatot, mint a ZTE KK legnagyobb szponzorát örömmel tölti el, hogy a napokban a klub új támogatási szerződéseket kötött. Tekintettel azonban a megoldandó probléma méretére, amely egy nagyságrenddel nagyobb, mint a frissen megkötött megállapodások adta mozgástér, a potenciális támogatói háttér további, jelentős mozgósítását kérjük a klubtól.

A mai napon saját hatáskörben intézkedtünk a ZTE KK második negyedévre tervezett, májusban esedékes, 14,25 millió forint összegű városházi támogatásának előre hozataláról és azonnali folyósításáról.

Zalaegerszeg, 2011. február 24.

Gyutai Csaba
    Balaicz Zoltán     Doszpoth Attila
polgármester    alpolgármester     alpolgármester

Tartalom megosztása: