keresés a weboldalon

Sajtóreggelit tartott a város vezetése (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sajtóreggelit tartott a város vezetése (Videó)

2012 március 14 - szerda
Elégedett a város a sajtó munkájával. Mindezt ma azon a sajtóreggelin mondta a polgármester ahol vendégül látta a megye írott és elektronikus médiumainak munkatársait. Mint hangsúlyozta, az 1848-ban megfogalmazott 12 pontból az első a sajtó szabadsága volt, így azóta március 15-én, ezt is meg kell ünnepelni.

Horváth Károly és barátai a 48-as hangulat című dalcsokorral várták az újságírókat a sajtóreggelire. Az eseményen a polgármester azt mondta: Zalaegerszegen az elmúlt évben erősödött a nyilvánosság, bővültek a sajtófelületek, amiről a polgárok tájékozódhatnak.

Gyutai Csaba hozzátette még: a város átvészelte a gazdasági válságot és Zalaegerszeg költségvetési helyzete szilárd. Ahhoz, hogy a lakók is megérezzék, mindezt az kell, hogy az újságírók meglássák a sikereket.

Doszpoth Attila alpolgármester úgy látja, a sajtó munkatársai azokat a kérdéseket tették fel, ami valóban érdekelte a városlakókat.

Továbbra is azt várják a sajtótól a városvezetők, hogy kérdezze meg és vesse fel azokat a problémákat, amik a lakosságban megfogalmazódnak. Kovács Gábor jegyző végül úgy fogalmazott Zalaegerszeg egy különleges város, az önkormányzat és a sajtó között különleges kapcsolat van, ami bizalmon alapul, mert az egyik legfontosabb számukra a helyi média.

S.Z./B.P.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: