keresés a weboldalon

Segítenek a rászorulóknak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Segítenek a rászorulóknak (Videó)

2017 december 13 - szerda
300 nehéz körülmények között élő családot ajándékoz meg az ünnepek előtt a Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központ. Az adományok elsősorban tartós élelmiszereket és édességeket tartalmaznak.

Egyenként 8000 forint értékű csomagot állítottak össze a központ munkatársai. Az ezekben található élelmiszerek jó alapanyagok lehetnek a karácsonyi menü elkészítéséhez – mondta Horváth Kornélia.

 

Az intézmény Zalaegerszegen több mint 1000 családdal áll kapcsolatban. Őket – lehetőségeikhez mérten – minden évben támogatják. Ehhez – második alkalommal – az önkormányzat is segítséget nyújt. Ezúttal 6 és fél millió forintot biztosított erre a célra – mondta Zsolnai Judit, a Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője, majd hozzátette:

Az élelmiszeradomány mellett a városvezetés idén plusz támogatást is ad a rászorulóknak. A részletekről Tolvaj Márta alpolgármester tájékoztatott.

Ezt az egyszeri nevelési juttatást péntektől postázzák. Így az érintettek még az ünnepek előtt megkapják az önkormányzat ajándékát.

V.D./B.P.

Tartalom megosztása: