keresés a weboldalon

„Segíts, hogy segíthessünk!” jótékonysági adománygyűjtő akció (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

„Segíts, hogy segíthessünk!” jótékonysági adománygyűjtő akció (Videó)

2014 december 27 - szombat
Átadták az Ifjúsági Kerekasztal által összegyűjtött adományokat a Zalaegerszegi Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ által támogatott családoknak. A „Segíts, hogy segíthessünk!” akciónak köszönhetően idén 100 hátrányos helyzetű családnak lett gazdagabb az ünnepe.

A Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal, a Meló-Diákkal és a város önkormányzatával közösen már harmadik alkalommal szervezte meg jótékonysági adománygyűjtő akcióját – mondta el Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette

Többnyire tartós élelmiszereket, édességeket, játékokat és gyermekruhákat ajánlottak fel az adományozók. Bognár Ákos, a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal elnöke szerint egyre népszerűbb a „Segíts, hogy segíthessünk!” akció.

Az ajándékok átadásán mintegy 25 család vett részt, azonban az idei gyűjtésnek köszönhetően 100 hátrányos helyzetben élő család kap ajándékot. Ők a Családsegítő Szolgálatnál vehetik át csomagjaikat – mondta el Zsolnai Judit, a Zalaegerszegi Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője, majd hozzátette:

Zalaegerszegen idén számos jótékonysági gyűjtést szerveztek. Ezeknek köszönhetően nagyon sok családnak segítettek az adományozók.

V. D./T. S.

Tartalom megosztása: